lördag, juli 01, 2006

Sommartider Hej Hej!

På allmän begäran har jag återvänt till korridoren för att spana in läget. Samt för att flyttpacka, antar jag.
Medans jag vadade igenom soporna fram till min dörr försökte jag komma på ett enkelt men bra sätt att berätta för korridoren att den suger. Som tur var bara råkade jag ha en heliumballong i bakfickan.
En spritpenna senare var budskapet subtilt uppenbart:


Flugorna har börjat bosätta sig i soporna igen. Om man vill slänga något är det bättre att bara slänga det på golvet. Det är inte så att någon skulle märka något.
Innan jag stack iväg på dreamhack noterade jag att balkongdörrarna stått öppna i några dagar.
(Det låg tidigare en slemmig sak i ena soffan och solade när jag ställde in en läsk i kylen.)
Fuck, om det är något korridoren inte mår dåligt av så är det att vädras ut, tänkte jag, och sket i att göra någonting åt dörrarna, precis som med allt annat som inte är mitt problem.
En dryg vecka senare tycker fortfarande uppenbarligen som jag, att det inte är deras problem.


Soffan var lite smått fuktig efter regnovädret. Hoppas någon satte sig där för att äta frukost.

På tal om frukost, mat och kylskåp, så verkar någon tycka att mitt kylfack är övergivet. Jag menar, där står saker, de flyttar bara inte på sig. Den dagen jag tänker "fan, nu skulle lite salmonella sitta fint!", så kanske jag lagar till något på korridoren. Tills vidare kan jag högst tänka mig förvara läsk där. Det började med ett paket ägg. Jag flyttade på det. Det skulle jag inte gjort, för sen stod där en stor tom låda kakor, mjölk, pålägg och whatnot.
Kylskåpet har gått och blivit FFA under sommaren antar jag. Jag kanske ska börja förvara urinprov i allas kylfack som protest.

Jag ser inte fram emot att flyttstäda. Det står att man ska städa sitt kylfack. Undrar om det är meningen att jag ska hugga loss den stora isklumpen som upptar större delen av mitt. Eller om jag kan anse det som någon annans fack numera. Och skita i det. Som alla andra gör när de flyttar. 2008 någon gång kommer det komma någon som klagar på mig i sin blogg.
"Fan, alltså, jag hittade en gammal halvdrucken läsk från 2005 i kylen. Folk är idioter. Nu ska jag ut och supa. Maaaaalmöööööeeeeee, håååååll käfteeeeen!" osv...

1 Comments:

At 1:47 em, Blogger Unknown said...

När vi - som bor i korridoren nu - flyttade in hösten 2008 var isblocket kvar i kylskåpet och vi hittade mkt i kyl och frys från typ tidigt 50-tal..

 

Skicka en kommentar

<< Home